Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΙΝΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΠΙΤΕΛΗ ΣΤΟΥΣ "ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ FANS"

Μια μίνι συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Κουτσιαρίδα για λογαριασμό των "Αγία Παρασκεύη Fans" παραχώρησε ο μέσος της Αναγέννησης Γιώργος Μπιτέλης.



Ερώτηση:
Γιώργο, καταρχήν καλησπέρα. Η ομάδα δείχνει ότι βαδίζει μετά από πολύ καιρό σε σωστά βήματα. Τί αντίκτυπο έχει αυτό στη δική σας ψυχολογία;

Απάντηση:
Αν και αυτό το καλοκαίρι ήταν δύσκολο για την ομάδα όπως όλοι ξέρουμε, έγινε μια μεγάλη προσπάθεια απ' όλους για να βρισκόμαστε εδώ. Αν και αργήσαμε να αρχίσουμε, δουλεύουμε καλά και αυτό θέλουμε να βγει στο γήπεδο. Είμαστε καλά μεταξύ μας και περιμένουμε τα καλά αποτελέσματα.


Ερώτηση:
Ο βασικός κορμός παρέμεινε σχεδόν ο ίδιος σε σχέση με την περσινή σεζόν, πράγμα πολύ σημαντικό για μια ομάδα και ταυτόχρονα γίναν κάποιες πολύ καλές προσθήκες. Θεωρείς ότι, παρά τα προβλήματα, μπορείτε να πάτε ένα σκαλί πανω απ' τη μάχη για παραμονή;

Απάντηση:

Είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για παραπάνω σκαλί. Εμείς θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και πιο ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και το ταμείο θα γίνει στο τέλος.


Ερώτηση:
Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και σας στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο. Η Αναγέννηση έχει κόσμο που θα ζήλευαν πολλές ομάδες του κέντρου αλλά και άλων πόλεων. Πόσο σημαντικό είναι για σας τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζεστε σε μια ιστορική ομάδα που γεμίζει τα γήπεδα έιτε παλεύει για άνοδο είτε για παραμονή;

Απάντηση:
Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Είναι η δύναμη της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό για μας τους παίχτες να μην παίζουμε σε άδειες κερκίδες. Μας στηρίζουνε και εμείς θα προσπαθούμε πάντα. Πάντα θα έιναι το όπλο της ομάδας.


Ερώτηση:
Κλείνοντας θα ήθελα να πεις δυο λόγια σε όλους όσοι μιζεριάζουν και βγάζουν χολή για την ομάδα, τους παίχτες, τους προπονητές μετά από ένα κακό ή απλά άτυχο αποτέλεσμα.

Απάντηση:

Ο καθένας έχει τη δική του άποψη... Δε θέλω να επεκταθώ σε αυτό.


Ερώτηση:
Σ' ευχαριστώ πολύ Γιώργο, καλή συνέχεια εύχομαι.

Απάντηση:
Ευχαριστώ και εγω!!!


Συνέντευξη - Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κουτσιαρίδας