Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ...

Το παιχνίδι της Δόξας Δράμας με τον Ιωνικό δεν θα διεξαχθεί όπως αποφάσισε η Ένωση Β'- Γ' Εθνικής σύμφωνα με το νόμο 117/2010 του Τακτικού Διοικητικού Δικαστηρίου.

Τί λέει το συγκεκριμένο άρθρο;

Διαβάστε:

"Θέμα: Αιτιολογίας επάρκεια, Ακυρότητα απόλυτη, Απάτη, Βούλευμα παραπεμπτικό, Νόμου εφαρμογή και ερμηνεία, Υπέρβαση εξουσίας, Ηθική αυτουργία.

Περίληψη: Αναίρεση κατά παραπεμπτικού βουλεύματος για ηθική αυτουργία σε κακουργηματική απάτη. Λόγοι: απόλυτη ακυρότητα διαδικασίας για λήψη υπόψη πορισματικών αναφορών υπαλλήλων του ΣΔΟΕ, που λήφθηκαν στην προανάκριση ως και καταθέσεις κατηγορουμένης πριν να αποκτήσει την εν λόγω ιδιότητα. Υπέρβαση εξουσίας Συμβουλίου Εφετών, μετά την παραπομπή της υπόθεσης σ' αυτό με βούλευμα του Συμβουλίου του Αρείου Πάγου. Απόρριψη των λόγων αυτών ως αβασίμων. Αιτιολογία βουλεύματος και εσφαλμένη εφαρμογή του νόμου. Απόρριψη και των δύο σχετικών λόγων αναίρεσης και απόρριψη αίτησης αναίρεσης στο σύνολό της."

Τι σημαίνει αυτό; Ότι κατά πάσα πιθανότητα(και λέμε πιθανότατα γιατί στην Ελλάδα είμαστε και πολλες φορές οι νόμοι πάνε περίπατο) το παιχνίδι θα κατοχυρωθεί υπέρ της Δόξας με 3-0 και ο Ιωνικός θα τιμωρηθεί με ένα μηδενισμό και -3 βαθμούς. Τρεις μηδενισμοί = αποβολή από το πρωτάθλημα.

Να θυμίσουμε ότι ο Ιωνικός στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια δεν σφράγισε εισιτήρια λόγω προβλημάτων με το ΣΔΟΕ.