Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Α.Σ.Α. - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 2-0!!!

Ψυχωμένη η Αναγέννηση μπήκε δυνατά απο το πρώτο λεπτό και για το πρώτο ημίωρο έλεγχε το ρυθμό του αγώνα δημιουργώντας δύο καλές ευκαιρίες σε σουτ του Ραονέ(έπαιζε με πυρετό όπως και οι Μπιτέλης και ο Μπουντούρης που μπήκε αλλαγή στο 52') και του Ντοριβάλ. Στο τελευταίο τέταρτό ο Αγροτικός είχε την(ανούσια) υπεροχή δημιουργώντας μόνο μια υποψία ευκαιρίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση άλλαξε άρδην. Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά και στο 54' ευτύχισαν να προηγηθούν με τον Μπουντούρη. Ο Κουτρουμάνος έκανε την κούρσα απ' τα δεξιά, πρόλαβε τη μπάλα, πάσαρε στο χώρο του πέναλτι απ' όπου ο αρχηγός την έσπρωξε στα δίχτυα(με δεύτερη προσπάθεια αφού στην πρώτοι αμυντικοί και τερματοφύλακας διώξαν πάνω στη γραμμή) μέσα σε έξαλλους πανυγυρισμούς. Από κεί και πέρα μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Η Α.Σ.Α.!!! Αν εξαιρέσουμε μια κεφάλια στην οποία οι φιλοξενούμενοι φώναξαν ότι πέρασε η μπάλα τη γραμμή, δεν απείλησαν ιδιαίτερα στις "γιόμες" που δοκίμαζαν. Και σε μια τέτοια προσπάθεια στο 93' ο Βούκοβιτς έκλεψε τη μπάλα πίσω απ' το κέντρο και ξεχύθηκε μέχρι την περιοχή του Αγροτικού, όπου πάσαρε στον Ροντρίγκο που σε κενό τέρμα έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα και έβαλε φωτιά στην κερκίδα!!! Αμέσως μετά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη και η Αναγέννηση πήρε μια νίκη-βάλσαμο για τη συνέχεια!!!


ΜΙΚΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ:
  • Τρομερός πανηγυρισμός του Ροντρίγκο στο δεύτερο γκολ!!! Ο πιστολέρο "πυροβόλισε" με τον Ντοριβάλ, σαν άλλος καουμπόι!!!
  • Αστείο οφσάιντ έδωσε ο βοηθός, καθώς ο Μπουντούρης σε μια φάση πετάει τη μπάλα μπροστά κοντά στον Μπιτέλη(που ίσως και να καλύπτεται αν και δεν κινείται προς την μπάλα), την προλαβαίνει ο ίδιος αλλά φεύ... Έκανε πάσα στον εαυτό του και βγήκε οφσαίντ!!! Μιλάμε για χαζά πράγματα!!!
  • Γεμάτη η σκεπαστή, λίγα άτομα και στο πέταλο που στο τέλος χειροκρότησαν τους παίχτες!!!

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βάιος Καραγιάννης): Καρακώστας, Κουρτεσιώτης, Κουτρομάνος, Ντοριβάλ(Βούκοβιτς), Αθανασιάδης(Ροντρίγκο), Σίλβα(Μπουντούρης), Μπαντάς, Ραονέ, Σενόνε, Λούιζ Κάρλος, Μπιτέλης.