Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΤΟΝ ΠΑΣΤΕΛΩΣΕ!!! ΝΙΚΗ 2-1 ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Σ.Α. ΜΑΣ!!!

Μεγάλη νίκη για την Αναγέννηση στο ΔΑΚ σήμερα(πιο εύκολη απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ) επί του Διαγόρα με 2-1.  Μεγάλη νίκη αλλά και πολύ καλη εμφάνιση!!! Βέβαια το εύκολο γκολ είναι ακόμη μεγάλη πληγή καθώς οι κιτρινόμαυροι έχασαν κλασσικές ευκαιρίες με με αξιοσημείωτες αυτές του Μπαντά(δοκάρι) και του Μπουντούρη(τετ α τετ απέκρουσε ο Ταμπάσης).

Στο 25' ο Μπουντούρης κέρδισε πέναλτυ και την αποβολή του Καρπαθάκη με απευθείας κόκκινη(τελευταίος παίχτης) και ο Ντοριβάλ ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ. Τρία λεπτά μετά ήρθε η μοναδική ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος. Ο Ζλάτκοβιτς εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω απ' την περιοχή, ο Καρακώστας βρήκε την μπάλα τόσο όσο έπρεπε ώστε να τη στείλει στο δοκάρι και στην επαναφορά οι αμυντικοί απομάκρυναν πριν κάποιος αντίπαλος την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο Διαγόρας προσπάθησε να πιέσει και στο 63' σε μια αδράνεια της άμυνας ο Φράγκος πρόλαβε τον επερχόμενο Καρακώστα και ισοφάρισε. Η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ καθώς στο 65' ο Μπιτέλης σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα αφού κόντραρε αποκρούστηκε δύσκολα από τον Ταμπάση και στην επαναφορά ο Σίλβα την έστειλε στα δίχτυα από δύσκολη θέση. Αυτός ήταν ο Διαγόρας. Μέχρι το τέλος πάλεψε μόνο με κάτι γιομές και το σκορ θα μπορούσε να αυξηθεί κατά πολύ αν οι κιτρινόμαυροι δεν σπαταλούσαν μερικές καλές ευκαιρίες στο τέλος. Νίκη πάντως, και τέλος καλό όλα καλα.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Καρακώστας, Κουτρομάνος(70' Αγγελόπουλος), Κουρτεσιώτης, Μπαντάς, Ματεντζίδης, Ραονέ, Σενόνε, Μπιτέλης, Ντοριβάλ(60' Σίλβα), Αθανασιάδης(66' Ροντρίγκο), Μπουντούρης.


ΜΙΚΡΑ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ:
  • Έντονα διαμαρτυρήθηκαν οι Ροδίτες για το πέναλτι, διαμαρτυρίες που συνεχίστηκαν και στη ανάπαυλα.
  • Πολύ καλός ο διαιτητής Μαντάκης απ' την Βέροια, σφύριξε πράγματα(σωστά) που άλλοι δεν θα σφύριζαν ούτε στα πιο τρελά όνειρά μας.
  • Νίκη στα Τρίκαλα ζητούσε όλη η κερκίδα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.