Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ FANS"

Μέχρι πριν λίγο καιρό, όλοι μας θεωρούσαν ξεγραμμένους. 'Η μάλλον, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, όλοι αλλά και πολλοί από εμάς μας θεωρούσαμε ξεγραμμένους. Έλα όμως που αυτή η ομάδα έχει ψυχή, έχει καρδιά, έχει μέταλλο. Εκεί που ήταν και με τα δύο πόδια στη Football League 2, φέρνει σιγά σιγά τούμπα την κατάσταση και στις 3 αγωνιστικές που μας απομένουν μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία και χωρίς τις τιμωρίες των "παρανόμων". Από 'δώ τα φέρνει, από 'κεί τα φέρνει, πάλι θα κάνει κάποιους να κρύψουν τα φτυάρια τους. Για λίγο όμως, γιατί πάλι στην πρώτη στραβή θα ξαναρχίσουν το "θάψιμο". Βλέπετε, ο βλάκας είναι αήττητος...

Ο λαός πολύ σωστά λέει, "καλύτερα να σε ζηλεύουν, παρά να σε λυπούνται". Όταν κάποιον τον λυπάσαι τον αφήνεις στην μοίρα του. Όταν κάποιον τον ζηλεύεις όμως, τον χτύπας πάνω και κάτω απ' τη μέση. Και την "ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΘΕΑ" του Θεσσαλικού ποδοσφαίρου την ζηλεύουν πολλοί.

Το σημερινό αποτέλεσμα μπορεί να ήταν ισοπαλία, αλλά για μας είναι σα νίκη. Αφενός γιατί απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, σε μια καυτή έδρα που προσκύνησαν ομάδες κι ομάδες η Α.Σ.Α. έμεινε όρθια κατακτώντας έναν υπερπολύτιμο βαθμό, κι αφετέρου γιατί κλείσαν πολλά στόματα που λέγανε για 5άρες, 7άρες, ότι δεν θα πάρουμε βαθμό, ότι θα πέσουμε όπως και νά 'χει. Σαν απάντηση λοιπόν η σημερινή ισοπαλία και η φράση απ' τη γνωστή διαφήμηση, "καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς".

Κλείνοντας, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους, παίχτες, προπονητικό τίμ, διοίκηση, αλλά πάνω απ' όλα στους φιλάθλους και οπαδούς αυτής της ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΡΜΑΔΑΣ, που όλοι με τον τρόπο τους κάνουν ότι μπορούν να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα.

Υ.Γ.: Δεν έιμαστε τσιράκια κανενός, παιχτών ή διοίκησης, εκφράζουμε απλά τις απόψεις μας.

Αγία Παρασκευή Fans