Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΒΑΛΤΕ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!

Ανατροπή και νίκη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική για την Αναγέννηση καθώς επικράτησε στο Στάδιο της Δόξας Κρανούλας με 2-1, στο ντέρμπι της αγωνιστικής (βάσει βαθμολογίας).

Αυτή τη φορά η ομάδα μπήκε πολύ μουδιασμένα στον αγώνα και βρέθηκε να κυνηγάει από νωρίς στο σκορ τους Γιαννιώτες που προηγήθηκαν μόλις στο 3' με τον Κάκαβο με κεφαλιά ψαράκι παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από δικό του σουτ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Από 'κει και πέρα οι "κιτρινόμαυροι" πίεσαν αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν χώρους για να απειλήσουν τους φιλοξενούμενους μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 52', ο Αθανασιάδης με ψύχραιμο πλασέ σε τετ α τετ μετά από ασίστ του Τζάνη έφερε το ματς στα ίσα κι έβαλε φωτιά στο Στάδιο. Τα πανηγύρια όμως δεν κράτησαν πολύ αφού στο 60' αποβλήθηκε ο Γκόλιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε μια φάση όμως που έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ. Κι αφού οι γηπεδούχοι δεν το πλήρωσαν αυτό, από την καλύτερη εκείνο το διάστημα Δόξα, κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω, καθώς στο 73' ο Γκουγκούδης κερδίζει την αποβολή αμυντικού των φιλοξενούμενων(δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο τάκλιν) και στην εκτέλεση του φάουλ ο Αθανασιάδης και πάλι, με κεφαλιά έκανε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο τελευταίο τέταρτο η Κρανούλα πίεσε για την ισοφάριση, η Αναγέννηση ήταν φλύαρη και δεν μπόρεσε να πετύχει ακόμη ένα γκολ και η λήξη του ματς βρήκε τους "κιτρινόμαυρους" να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη-ανατροπή.


ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ:
  • Η χειρότερη φετινή εμφάνιση των "κιτρινόμαυρων", καθώς από το πρώτο λεπτό φαινόταν πως δεν ήταν η μέρα τους.
  • Καλός ο διαιτητής, πλην της κόκκινης στον Γκουγκούδη που φαίνεται να υπάρχει επιθετικό φάουλ. Πολλά λάθη για τον βοηθό που βρισκόταν από την πλευρά της σκεπαστής κερκίδας.
  • Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας, την Κυριακή στο Σιδηρόκαστρο με τον τοπικό Εθνικό.


Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Football League 2:
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 2-2
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ 0-1
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 1-1
ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΚΑΣΣΙΟΠH 2-1
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 1-2