Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

1-0 ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΜΑΡΑΖ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ!!!

Μεγάλη νίκη για την Α.Σ.Α. που την κρατάει ζωντανή(με βάση και τα σημερινά αποτελέσματα) στην μάχη για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Με πέναλτι του Ντοριβάλ στο 45'+2'. Μονότερμα στο 0-0 έπαιζαν τους Αθηναίους οι "κιτρινόμαυροι". Η Καλλιθέα σε όλο το ενενηντάλεπτο είχε μόνο υποψίες ευκαιριών. Ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Αθανασιάδη στο 0-0(μάλλον σωστά) και ο ίδιος παίχτης λίγο νωρίτερα είχε χαμένο τετ-α-τετ. Οι "κυανόλευκοι" προσπάθησαν να πιέσουν στο 2ο ημίχρονο αλλά η Αναγέννηση δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κρατήσει την πολύτιμη νίκη.

ΜΙΚΡΑ ΚΙΤΡΙΝΑΚΙΑ:
  • Πολύ έντονα διαμαρτυρήθηκαν οι της Καλλιθέας στη φάση του πέναλτυ. Ξέχασαν γρήγορα ότι στο ματς του πρώτου γύρου μέχρι κι ο διαιτητής με "ζεϊμπεκιά" έδειξε πόσο ήθελε να μπει το πέναλτυ της Καλλιθέας.
  • Διαμαρτυρίες κι από τον ισχυρό άνδρα της Καλλιθέας, τον Νίκο Σαλευρή στη φισούνα κατα τη διάρκεια της ανάπαυλας.
  • Ο Χαραλαμπίδης(σ.σ. προπονητής Καλλιθέας) ήρθε πάλι στην Καρδίτσα με το σύστημα "καθυστέρηση". Αυτή τη φορά έφυγε με το σύστημα "γκολ κι άντε γεια"!!!
  • Πολύ καλά και τα αποτελέσματα των αντιπάλων που μας ενδιαφέρουν. Θρασύβουλος-Ηλιούπολη 1-1, Εθνικός Αστέρας-Πανθρακικός 1-1 και Δόξα Δράμας-Εθνικός Πειραιά 4-0. Επίσης Πιερικός-Τρίκαλα 2-0, Λεβαδειακός-Αγροτικός Αστέρας 1-0 και χθες Ο.Φ.Η.-Παναιτωλικός 1-0. Αύριο Βέροια-Ιωνικός και Π.Α.Σ.-Διαγόρας.
  • Διπλό στον Ιωνικό την ερχόμενη εβδομάδα ζητούσαν οι φίλαθλοι στο τέλος του ματς!!!


Αναγέννηση Καρδίτσας (Βάιος Καραγιάννης): Καρακώστας, Κουτρομάνος, Κουρτεσιώτης, Λούιζ Κάρλος, Δούκας, Σενόνε, Ραονέ(76' Θεοδοσιάδης), Μπιτέλης, Ντοριβάλ, Μπουντούρης(62' Σίλβα), Αθανασιάδης(81' Ροντρίγκο).