Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Α.Σ.Α.-ΚΑΛΛΙΘΕΑ


Βάιος Καραγιάννης (προπονητής Αναγέννησης): 
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το τελευταίο χαρτί για μας, αφού αν χάναμε ή φέρναμε ισοπαλία, χανόμασταν. Μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, παρά το άγχος και την πίεση που μας διακατείχε και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες για την επίτευξη του τέρματος. Πιέσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, στο πρώτο ημίχρονο δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι, αλλά μας δόθηκε το δεύτερο πάνω στον Αθανασιάδη, το οποίο και πιστεύω πως σωστά καταλογίστηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα, ενώ παράλληλα θέλαμε να διαφυλάξουμε και το υπέρ μας σκορ. Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη και για αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όπως και να ευχαριστήσω το φίλαθλο – κόσμο για την στήριξη του. Θα ήθελα να πω ότι οι παίκτες της Αναγέννησης τιμούν την φανέλα μέχρι εκεί που δεν παίρνει και ο κόσμος να είναι περήφανος γι’ αυτούς. Βλέπουμε το επόμενο ματς και το παιχνίδι με τον Ιωνικό είναι τελικός για μας όπου και θέλουμε μόνο νίκη. Πρέπει να έχουμε πάθος, δύναμη και καθαρό μυαλό. Μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα.



Χρήστος Δούκας (ποδοσφαιριστής Αναγέννησης):
Η νίκη επί της Καλλιθέας είναι σημαντική για τη συνέχεια. Απομένουν έξι τελικοί και πλέον βλέπουμε το παιχνίδι με τον Ιωνικό όπου και σ’ αυτό το ματς θα τα δώσουμε όλα για να μπορέσουμε να αυξήσουμε τις ελπίδες ώστε να σώσουμε την παρτίδα. Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε επί της Καλλιθέας ενώ στο β’ ημίχρονο κλειστήκαμε λόγω και του φυσιολογικού άγχους, που όμως θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με τις ευκαιρίες του Ντοριβάλ.



Απόστολος Χαραλαμπίδης (προπονητής Καλλιθέας): 
Κάναμε ένα καλό παιχνίδι όπου η ομάδα μου έχασε αρκετές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα για να πετύχουμε γκολ και από ένα λάθος του διαιτητή στη φάση του πέναλτι χάσαμε το παιγνίδι, με έναν διαιτητή να κάνει αρκετά λάθη στον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον ίδιο ρυθμό, πιέσαμε, μας έλειπε όμως το γκολ και θεωρώ ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και αν είναι να χάσουμε την κατηγορία θα πέσουμε με ψηλά το κεφάλι.
ΠΗΓΗ: www.mikriliga.com