Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠ' ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΑ!!!

"Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη περί στημένων αγώνων στο πρωτάθλημα Φινλανδίας η Τάμπερε Γιουνάιτεντ αποβλήθηκε από την ομοσπονδία της χώρας γιατί εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς.

Συγκεκριμένα η εταιρία της Σιγκαπούρης "Exclusive Sport PTE Ltd" έχει υπογράψει εμπορική συμφωνία με το σύλλογο μέσω της οποίας ζητάει να γίνεται επιλεκτική συμμετοχή των ποδοσφαιριστών στα παιχνίδια του φινλανδικού πρωταθλήματος.

H ομοσπονδία είχε προειδοποιήσει τη διοίκηση της Τάμπερε με συνεχόμενες επιστολές, αλλά όπως δήλωσε ο πρόεδρος αυτής, Λάσε Λέχτινεν, δεν συμμορφώθηκε με τις επιταγές της. Κατατέθηκε άμεσα έφεση, η οποία θα καθυστερήσει και άλλο την έναρξη της νέας περιόδου, η οποία έχει οριστεί για τις 28/04.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από περίπου δύο μήνες, συνελλήφθη από τη φινλανδική αστυνομία ένας άνδρας από τη Σιγκαπούρη που εργαζόταν για την "Exclusive Sport PTE Ltd", με την κατηγορία της εμπλοκής σε "στήσιμο" αγώνων.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Όουλου είχε αποβληθεί από το πρωτάθλημα λόγω της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκονταν τα οικονομικά του συλλόγου.
"

Πηγή: contra.gr 

 
Έκαστος εφ ω ετάχθη, που σημαίνει ο καθείς εκεί που του πρέπει... Η πρώην πρωταθλήτρια(3 πρωταθλήματα την τελευταία δεκαετία) αποβλήθηκε απ' το πρωτάθλημα της Φινλανδίας γιατί έτσι έπρεπε... Γιατί παρανόμησε... Και όχι καμιά ομάδα δεύτερης κατηγορίας, αλλά ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι μέσα στις 3-4 μεγάλες της χώρας... Κι εδώ ακόμη γίνεται τόση συζήτηση... Άραγε θα πάμε ποτέ μπροστά σαν ποδόσφαιρο αλλά και γενικά σαν χώρα...;;; Είδωμεν...