Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Α.Σ.Α.-ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Βάιος Καραγιάννης(προπονητής Αναγέννησης): «Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Θεωρώ πως στο πρώτο 20λεπτο ήμασταν πολύ καλοί, αλλά μετά την φάση του πέναλτι και την επίτευξη του πρώτου τέρματος η ομάδα δεν μου άρεσε. Σίγουρα δικαιολογίες θα μπορούμε να βρούμε πολλές όπως το άγχος, η ζέστη και γενικώς η πίεση που είχαμε για την κατάκτηση της νίκης και θα πω ότι από το σημερινό παιγνίδι κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε το επόμενο παιγνίδι με τα Τρίκαλα όπου θα διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα, παλεύοντας μέχρι τέλους τους αγώνες στην προσπάθεια που κάνουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή του Διαγόρα για την ομάδα που έχει δημιουργήσει».

Σπύρος Ματετζίδης(ποδοσφαιριστής Αναγέννησης): «Όσο είχαμε εμείς το σκορ, είχαμε και ένα ανεξήγητο άγχος, που εξαιτίας του δεν καταφέραμε να παίξουμε όπως θα θέλαμε. Οι τρεις βαθμοί ήταν πάντως το ζητούμενο και είμαστε χαρούμενοι που τους κατακτήσαμε. Βλέπουμε κάθε ένα παιγνίδι ξεχωριστά, διεκδικώντας τους βαθμούς που θα μας βγάλουν από την δύσκολη θέση».

Πέτρος Ρουτζιέρης(προπονητής Διαγόρα): «Αγωνιστήκαμε με μια ομάδα που στην κυριολεξία «καίγονταν» για τη νίκη και που γνωρίζαμε ότι θα δώσει όλα για την κατάκτηση των βαθμών. Από το ξεκίνημα του αγώνα δεχθήκαμε πίεση και τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα με την φάση του πέναλτι και την αποβολή του ποδοσφαιριστή μας. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε μια κλασική ευκαιρία, ενώ στην επανάληψη, πιέσαμε, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεχθήκαμε γρήγορα το δεύτερο τέρμα. Αν και δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες, σε ένα ακόμη παιγνίδι αγωνιστήκαμε με παίκτη λιγότερο. Εύχομαι καλή δύναμη στον προπονητή της Αναγέννησης και στο δύσκολο έργο που έχει να φέρει εις πέρας».