Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ...ΨΑΧΝΟ Η Α.Σ.Α.!!! ΕΜΦΑΤΙΚΟ 4-1 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ!!!

Εμφατική νίκη-πρόκριση για την Αναγέννηση επί του Ηρακλή Ψαχνών με 4-1. Τους ..."γλέντησαν" οι παλιές καραβάνες, Χατζηρίζος(25'-φάουλ απ' το κέντρο, δε βρήκε κανείς τη μπάλα και πήγε στα δίχτυα και 74'-τετ α τετ από ασίστ του Μπουντούρη) και Μπουντούρης(56'-κλασσικό πλασέ "Σωκράτης" από το ύψος της μεγάλης περιοχής),  και το σκορ έκλεισε ο νεαρός Υφαντής στο 88'(μετά από ριμπάουντ από απόκρουση του τερματοφύλακα των Ψαχνών). Για τα Ψαχνά είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 με αμφισβητούμενο πέναλτι ο Γέσιτς στο 64', ενώ απ' το 69' οι Ευβοιώτες αγωνίζονταν με 10 παίχτες καθώς αποβλήθηκε ο Κονέ με δεύτερη κίτρινη.

Το σκορ μάλιστα θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν απ' το 70' μέχρι το 85' οι Αθανασιάδης και Μπουντούρης δεν σπαταλούσαν κλασσικές ευκαιρίες.

Τραγελαφική κατάσταση στο 90', στη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχεται αμυντικός του Ηρακλή, αλλά μετά από έντονα παρακάλια, για να παίξει στο πρωτάθλημα, ο διαιτητής την πήρε πίσω.

Δυσάρεστο συμβάν στο 43', όταν φίλαθλος της Αναγέννησης κατέρρευσε στις κερκίδες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο(το οποίο ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ στο γήπεδο!!!) στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας ο Πλατανιάς για την Γ' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος(από τη Β' Φάση προκρινόμαστε χωρίς αγώνα). Το παιχνίδι θα είναι "διπλό" αυτή τη φορά, με πρώτο το παιχνίδι στην Κρήτη, στα τέλη Νοέμβρη, ενώ ο επαναληπτικός στην Καρδίτσα θα γίνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Σε λίγο, φωτογραφικό υλικό απ' το Στάδιο.