Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Σ.Α.!!!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας μπορεί να ξεκίνησε τη σεζόν με ισοπαλία 1-1 στον Τύρναβο, όμως κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παίκτη των γηπεδούχων και θα πάρει τη νίκη στα... χαρτιά.

Καλύτερο δώρο ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Ψαχνών για το Κύπελλο (24/10) δε θα μπορούσαν να περιμένουν οι Καρδιτσιώτες. Η πρεμιέρα του Βορείου ομίλου της Football League βρήκε την Αναγέννηση να μένει στο 1-1 με τον Τύρναβο εκτός έδρας, όμως οι γηπεδούχοι έκαναν το λάθος και χρησιμοποίησαν τιμωρημένο παίκτη. Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το anagennisi.net η ΑΣΑ ήδη κατέθεσε ένσταση για παράνομη συμμετοχή του Κακαβίτση, τον οποίο ο Τύρναβος απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο παίκτης νωρίτερα αγωνιζόταν στον Αμπελωνιακό, είχε συμπληρώσει 7 κάρτες και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, μάλιστα, θέλει τους ανθρώπους του Τυρνάβου να αναγνωρίζουν το λάθος τους και το τυπικό της υπόθεσης αναμένεται να εκδικαστεί μέσα στον Νοέμβριο, με την Αναγέννηση να υπολογίζει ήδη τους βαθμούς της νίκης στα... χαρτιά.