Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΑΓΧΩΣΕ, ΑΓΧΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΑΣΑ!!!

Αγχωτική αλλά πέρα ως πέρα δίκαιη νίκη πήρε σήμερα η Αναγέννηση στο ΔΑΚ με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Οι "κιτρινόμαυροι" ξεκίνησαν όπως συνηθίζουν τελευταία, "σφυροκοπώντας" δηλαδή απ' το πρώτο λεπτό την αντίπαλη άμυνα. Αφού όμως οι Μπουντούρης, Γεωργακόπουλος, Αθανασιάδης αλλά και ο Ρόβας(τρομερή κεφαλιά-λίγο άουτ) απέτυχαν να ανοίξουν το σκορ, το έκανε ο ανύπαρκτος μέχρι εκείνο το σημείο Οικονόμος με κεφαλιά του Καράμπελα στο 26' μετά από λάθος στην άμυνα. Παρ' όλα αυτά η Αναγέννηση συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 66' με τον Μπουντούρη, σε μια φάση όπου χάθηκε η μπάλα και ο έμπειρος επιθετικός δεν αστόχησε στο τετ α τετ με τον Θεοδωρόπουλο.

Από 'κει και πέρα είχαμε το παιχνίδι της "γάτας με το ποντίκι", καθώς η Αναγέννηση με κατοχή 70%-30%(χωρίς υπερβολή) πίεζε για το δεύτερο γκολ, το οποίο και πέτυχε τελικά στο 89' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του αρχηγού(χέρι αμυντικού στην καρδιά της άμυνας μετά από φάουλ-γέμισμα του Χατζηρίζου).

Το τέλος βρήκε παίχτες, τεχνικό τιμ και φιλάθλους να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη.


ΜΙΚΡΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ:
  • Περίπου 1800 φίλαθλοι έφυγαν στο τέλος ικανοποιημένοι παρά το άγχος που επικρατούσε μέχρι το 90'.
  • Πολύ έξυπνο 'ανακάτεμα' της τράπουλας στο τελευταίο τέταρτο από τον κ. Θεοδοσιάδή, καθώς πέρασε τον Φλιούκα αριστερό μπακ, τον Κούρκουλα στα χαφ και τον Κρανιώτη αριστερά στην επίθεση κερδίζοντας έτσι πολλά με την δύναμη και την ταχύτητά του ξανθομάλλη ποδοσφαιριστή.
  • Καταφανέστο πέναλτυ αρνήθηκε πιο νωρίς ο διαιτητής Μολιχιτούδης καθώς φάνηκε σαν να ...άφησε πλεονέκτημα(δεν υφίσταται κανονισμός για πλεονέκτημα σε πέναλτυ)!!!
  • Ανεκδιήγητος ο επόπτης γραμμών που βρισκόταν στην πλευρά της σκεπαστής κερκίδας, εκνεύρισε ουκ ολίγες φορές τους φιλάθλους με λάθος αποφάσεις, με χαρακτηριστικότερες ένα οφσάιντ του Μπουντούρη(καλύπτεται τουλάχιστον μισό μέτρο) και ένα "χέρι" αμυντικού της Τσαριτσάνης που παραλίγο να πιάσει "μήλο"!!!
  • Κίτρινες κάρτες αλόγιστα μοίραζε ο διαιτητής, καθώς σε οποιαδήποτε διαμαρτυρία το χέρι του πήγαινε αυτομάτως στο τσεπάκι.
  • Τη συμπαράσταση περίπου 20 φιλάθλων τους είχαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ήταν κόσμιοι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά έφυγαν δυσαρεστημένοι στο τέλος.
  • Αν και ο βασικός κορμός του Οικονόμου είναι ο ίδιος με αυτόν της περσινής ομάδας που έφτασε μια ανάσα από την άνοδο, σήμερα έδειξε στοιχεία ερασιτεχνικής ομάδας, ασύνδετης, χωρίς εμπνεύσεις και χωρίς να μπορεί να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα.
  • Επόμενος αγώνας για την Αναγέννηση, την ερχόμενη Κυριακή και πάλι στο ΔΑΚ με τη Δόξα Κρανούλας.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Πάτρας(Τζάνης), Γκόλιας, Ρόβας, Κρανιώτης, Μπουντούρης, Χατζηρίζος, Γεωργακόπουλος(Φλιούκας), Αθανασιάδης, Κούρκουλας(Μυργιώτης)



Τα αποτελέσματα των υπολοίπων παιχνιδιών της 4ης Αγωνιστικής:
ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 3-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 2-2
ΚΑΣΣΙΟΠΗ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 3-1
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ - ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2-1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-0