Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΑΣΑ!!!

Πανέτοιμη για μια ακόμη αγωνιστική πρόκληση είναι η Αναγέννηση! Η ομάδα μας αγωνίζεται την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο Καυταντζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της football league και θα διεκδικήσει τη νίκη όπως πράττει σε κάθε παιχνίδι απο την έναρξη της σεζόν.


Οι "κιτρινόμαυροι" με παρακαταθήκη τους 20 βαθμούς απο την πολύ καλή πορεία που καταγράφουν στο πρωτάθλημα, θα επιδιώξουν και στο εν λόγω παιχνίδι να παίξουν δημιουργικό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουν στα ίσια τους τρείς βαθμούς.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και η αποστολή αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη και το ξενοδοχείο LES LAZARISTES του συμπολίτη επιχειρηματία και μέλους της ομάδας μας Απόστολου Αλεξόπουλου.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης επέλεξε τους παρακάτω παίκτες που συγκροτούν την αποστολή:
Σιαράβας, Τσάμης, Ρόβας, Μίχος, Κουκούλης, Γκουγκούδης, Οικονόμου, Χατζηρίζος, Δημόπουλος, Γήτας, Μπιτέλης, Χατζής, Γεωργακόπουλος, Καραχάλιος, Κόκκινος, Μπουντούρης, Χλωρός, Κρανιώτης και Μπουσινάκης.

To παιχνίδι θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά απο το Ράδιο Θεσσαλία fm 96 και διαδικτυακά μπορείτε να το ακούσετε απο το asa1904.gr σε σύνδεσμο που θα σας δώσουμε τις επόμενες ώρες.

ΜΕ ΠΙΕΡΙΚΟ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ
Τέλος να αναφέρουμε πως συνεχίζονται οι υποχρεώσεις και τις ομάδας Νέων που στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος της football league θα υποδεχθούν στο γήπεδο της Κρανιάς τον Πιερικό. Το μάτς ξεκινάει στις 11 το πρωί της Κυριακής.